sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kuivat latvat?

Mulla on todella kuivat latvat tämän vaalentamisen ja liukuvärjäyksen saattelemana. Latvat menevät aina pörrölleen ja takkuun kun ne ovat auki vaikka niitä harjaisi monta kertaa päivässä Onko tuttua? Tykkään pitää hiuksiani auki ja haluan, että näyttävät hyviltä ja elinvoimaisilta. 

Oon kokeillut pelkällä kaupan hoitoaineella saada niitä kuntoon, mutta eivät ole tehonneet, kampaamon tuotteisiin en ole vielä raaskinut tarttua, ensiksi kokeilen pelastaa tukkani itse. 

Menin taannoin googleen (ihana keksintö) ja etsin sieltä kotikonsteja, olin hieman epäileväinen tähän reseptiin ja päätin kokeilla sitä silti ja epäilykseni osottaui vääräksi. Minun latvoistani tuli pehmeät eikä yhtään jääneet hamppumaisen näköiseksi mitä ennen oli. Harmi kun ei ole ennen- ja jälkeen kuvia :/




- Erottele kananmunan valkuainen, lisää joukkoon oliiviöljy ja omenaviinietikka, sekoita. Laita kuiviin (ei pestyihin) latvoihin. Anna vaikuttaa folion alla noin. 20min.-

-Pesemienen; Laita shamppoo suoraan hiuksiin niitä ensin kastelematta jolloin öljy ja muut lähtevät paremmin hiuksista, toista pesu tarvittaessa.-


Suosittelen tekemään tämän ainakin 2-4x latvoihin riippuen tietenkin hiuksen laadusta. Onko jotain muita hyviä vinkkejä kuiviin latvoihin? Käytätkö jotain kampaamon tuotetta?



4 kommenttia:

  1. Ittellä toimii kookosöljy! Siltä kuiviin latvoihin ja antaa vaikuttaa pyyhkeen alla tunnin pari. Sitten normaalisti hiusten pesu.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tarvii kokeilla tätä. Viime viikolla jaoin omassa bloissani muutaman erilaisen luonnollisen hiustenhoito jutun myös. Jos kiinnostaa niin tervetuloa! :)

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!