tiistai 5. elokuuta 2014

Lehmien keskellä

Heissuli veii kaikille!

Tultiin eilen tänne Pohjois Pohjanmaalle rentoutumaan, pois kaupungin vilinästä. Kyllä maalla vaan sielu lepää. On ihanan rauhallista ja tilaa temmeltää ;D 



Nickyn kanssa ollaan käyty katsomassa lehmiä ja pikku vasikoita, voi että miten Nicky tykkää. Kuitenkin kissa on ollut ihan parasta Niksun mielestä! Täällä kissa on paljon sosiaalisempi toisin kuin meidän kissa kaupungissa joka ei anna pikku miehen silittää (lue repiä turkista) pikkumies on saanut uida ulkona altaassa, ihmetellä suihkulähdettä ja käyty saunassa.





Ollaan syöty ja nukuttu hyvin. Nicky nukkuin koko yön HERÄÄMÄTTÄ! JES, miten ihana olikaan nukkua kokonainen yö. Kaupungissa kun herätään yöllä 2h välein ja se on aika rankkaa ja tuntuu että voimat on ollut niin vähissä ja äippä tosi väsynyt. Nyt peukut ja isovarpaat pystyyn että kotona nukuttaisiin myös täysiä öitä.

Tänään ollaan vielä menossa J:n veljen luo Kempeleessä käymään, ei olla yhdessä Nickyn ja J:n kanssa siellä vielä käytykään. Meiltä on kuitenkin sinne hieman matkaa :/.  





2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tavotteena käydä tänä kesänä katsomassa Vilpun kanssa lehmiä :)) Mun kaveri asuu ihan karjatarhan vieressä, sinne pitäs joku päivä körötellä! Ihania kuvia teistä molemmista <3 Mukavaa maalaiseloa! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootteko käyny lampaita kattomassa? Täällä Kuokkalassa niitä olis :) Nicky on ihan hulluna kaikkiin eläimiin, kijuu ja komentaa kamalasti :D Oli niin ihana päästä kaupungista pois edes pariks päiväks ihanaan anoppilaan <3

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!