torstai 7. elokuuta 2014

Karhunpoikaa sairastaa...

..Häntä helliikäämme.. Nickylle tuli viime viikolla nuha, lämpöäkin oli muutamana päivänä. Onneksi nyt on hellittämään päin tämä flunssa. Ainakin pieni jaksaa temmeltää ja könytä ihan samalla lailla kun terveenä ollessaan. Ruoka maistuu hyvin mutta maidon juonti tuottaa ongelmia, ehkä siksi että kerää enemmän limaa. Noh eihän sitä itsellekkään maistu ruoka/juoma jos on kipeenä ja pakko olisi saada jotain alas.

Miten te olette helpottaneet pienten oloa flunssassa? Oletteko kokeilleen sipulia jalkopäähän tms?. Meillä on nostettu pinnasängyn päätyä että hengittäminen nukkuessa on helpompaa. Tottakai paljon rakkautta, haleja ja pusuja <3


Silti niin tyytyväinen rakas <3

Nyt vuorostaan äipällä on kamala flunssa (JEEE -.-), lämpöä ei kuitenkaan enää ole, mitta riesaksi jäi nuha ja järkyttävä kurkkukipu :C. Käytiin tänään Nickyn kanssa sairaanhoitajan vastaanotolla jossa kurkkuani tutkittii, nieluviljelyksen ottivat ja alkuviikosta täytyy soitella ja tiedustella mitä sieltä löytyi. On niin tuskaa koko ajan kun niin kipiä ettei pysty nielasta, saatika työntää kieltä pihalle ja puhuminen on hankalaa. Tuntuu ettei vaan mikään auta, ei kylmä eikä kuuma. Tämä on kai vain kärsittävä ja odotettava että tämä jo lähtisi. Onneksi J on tehnyt nyt aamuvuoroja niin olen saanut illat levätä ja parannella itseäni kun hän on poikaa katsonut.

Nyt tuo sohva ja jäätelö houkuttaa että täytyy kömpiä sinne. Vaikka ulkona onkin taas ihana keli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!