perjantai 16. toukokuuta 2014

Ripaus kesäistä hiuksiin!

Ihana kun luonto jo mukavasti vihertää, lämpimiä kelejä odotellessa joita viikonlopulle on ennustettu. En malta odottaa että saa pukea lemppari shortsit jalkaan, topin ja uudet pitsi balleriinat. Olen aina tykännyt kesästä, vaikka enemmän olenkin kevään/alkukesän ihminen.

Kun kesä alkaa lähennellä, tekee mieli hiuksia alkaa vaalentamaan. En tiedä mistä se johtuu mutta tykkään että hiuksissa on silloin jotain vaaleaa. Onko sulla sama juttu?
Olin kahden vaiheilla, että haluanko vaaleat raidat vai liukuvärjäyksen (latvat vaaleat).



Ensimmäisen vaalennuksen tein raitavärillä jonka hain kaupasta ja sen annoin vaikuttaa 45min ja lopputulos oli tämmöinen!


Seuraavaksi tein C-vitamiini vaalennus päähän ja sen piti vaikuttaa 1-1½tuntia.
Sen ohje on; 
20-30 tbl C-vitamiinia
Ihan mitä vain shampoota
Tilkka vettä (ei pakollinen)

C-vitamiini murskataan jauhoksi vaikka minikrip pussissa vasaraa käyttäen, lisätään kuppiin missä on shampoo ja sekoitetaan, lisää pieni tilkka vettä ½-1rkl. 
Ja laita päähäsi, anna vaikuttaa 1-1½h. Toimii vain värjättyyn tukkaan.



Kuva vitamiini värjäyksen jälkeen ja hyvin näytti vaalenevan edelliseen kuvaan verrattuna.
(Kuva otettu ystävältäni)



Oletteko te kokeilleet C-vitamiini vaalennusta, onko tullut tuloksia? Olen vannonut itselleni etten aio koskaan ottaa liukuväriä itselleni, mutta kuten voi vaan todeta "ikinä ei kannata sanoa ei koskaan". 



12 kommenttia:

  1. en oo ikinä kuullu tollasesti Cvitamiini värjäyksestä :D käykö siihen ihan perusnieltävät vai pitääkö ne olla jtn poretabletei jne.. kuulostaa ainakin siltä et se ei rasittais tukkaa nii paljo ku normi värit☺
    - http://laifanimuls.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin poretableteilla mutta en ehkä suosittele, vettä kun lisäs niin johan alko kuohuamaan yli kupista :D Nieltävät kyllä käy, apteekista kävin ostamassa eikä paljoa maksanut. Saattaa vähän kuivattaa tukkaa, ei montaa kertaa kannata peräkkäin päivässä ehkä tehdä, tosin mulla ei kuivattanut :)

      Poista
  2. Noista tuli tosi kivat! :) niin ja noit c vitamini tabui saa ihan tavallisesta ruokakaupastaki, ite ostin prismasta :) ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Olen itsekin tyytyväinen, tää on nyt vähän niinku kinuskin värinen. Tuskin tästä enää aion vaalentaa, ehkä platinablondi on jo mennyttä aikaa :D. Joo niin saa, ei vaan ollu sillon prismaa lähellä :D

      Poista
  3. Nyt on kyllä kysyttävä,minkä ikäinen olet?

    VastaaPoista
  4. Tukka kriisissä =D just kävin kampaajalla ja ainakin vähän aikaa on hyvä mieli hih. Ja uusi lukija ilmottautui by the way!! Tervetuloa meitä seuraamaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukkakriisi taitaa olla aika yleinen, mulla ainakin ja ei varmastikkaan voi antaa kampaajan lyhentää sitä edes puolisenttiä :D Oon vaikka kuinka kauan tätä pehkoa kasvattanu ja en henno edes hitusen antaa pois, heh. Hei hienoa, kiitos :) Täytyy käydä kurkkaa sun blogi! :)

      Poista
  5. Cooool! Mä oon vaa kokeillut kookosrasval vai öljykö se o?:D yön yli ja toimi vähä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empäs olekkaan koskaan kuullut moisesta kikasta ;o Oon kuullu että jotkut käyttää fairya ja sitruunaa :D Itse en kuitenkaa oo kokeillu.

      Poista
  6. En oo koskaan kuullu tuosta vaalennuksesta, enkä millään voisi uskoa että tuollainen toimisi. :D Sinun hiuksistasi tuli kuitenkin ihanat ja super nätit vielä kiharrettuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ollut ennen kun törmäsin Instagrammissa kun kaverini oli sinne päivittänyt ja innostus nous ja halusin kokeilla, ihan hyvin se toimi kyllä :).
      Kiitos, tykkään itekkin että on kiharalla.. Liian harvoin kiharran, voisi opetella useamminkin päivittää kampausta :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!