perjantai 1. elokuuta 2014

Askeleet! + 2 videoo!

Tässä on nyt ollut hieman postauksessa taukoa, ollaan oltu maalla ja siellä mulla ei ollut tietokonetta mukana niin en päässyt postailemaan. Kotona odotti ihana yllätys kun tultiin Nickyn kanssa takaisin kotiin, mieheni J oli siivonnut asunnon ja leiponut minulle Daim-kakun, voi että miten se oli hyväää ja sitä on vieläkin :D. Alotin jopa TAAS abhaasteen mutta mitä luulette, olenko taaskaan pysynyt siinä? NO EN, herkut on vaan liian hyviä, varsinkin kun tommonen rakas niitä leipoo. Ehkä sitten syksyllä uudelleen paremmalla menestyksellä.




Meillä Nicky 10kk on ottanut jo askeleita ilman tukea A-P-U-A!! Minun pieni vauva onkin ihan pian taapero ja kävelee itse. Ihanaa mutta samalla niin haikeaa. Pari päivää sen jälkeen kun Niksu oppi kävelemään tukea vasten hän päästi kädet irti ja käveli. Nyt luokse kutsuessa (jos seisoo tukeavasten) tulee kävellen kohti ja monesti muksahtaa lattialle ja siitä sitten seuraa joko itku tai nauru. (tosin äitikin kerkeää pelastamaan toisinaan) 

Oletteko te käyttänyt konttauskypärää? Olen harkinnut sen ostoa, kun pienelle niitä mustelmia tahtoo tulla, mutta kolhut kuuluu elämään eiks je? Niistä oppii varomaan ja ottamaan maasta tukea kaatuessaan, ehkä kun ikää tulee enemmän.



Saatiin tänään viikonlopuksi koirahoitolainen kun hänen isäntäsä lähti katselemaan ralleja, viime vuonna tähän aikaan samainen koira oli hoidossani ja ison mahan kanssa ankkakävelyä taapertaen pitkin Jyväskylän teitä, oli se näky ja autoilioita varmasti nauratti. No ehkä sain piristettyä jonkun päivää :D.



Tähän kevennykseksi loppuun pari videoa! Tänään on otettu tuo ensimmäinen  missä Nicky ilmeilee, poitsu on oppinut uuden ilmeen ja se on varsin huvittava :D En saanut leikattua sitä sillein että pelkkä se kohta olisi näkynyt, joten tuli kokonaan.

Tuo viimeinen video on otettu muutama päivä sitten kun Nicky sai J:ltä ihka oman taaperokärryn, J oli sen tilannut minun tietämättäni, oi että kyllä äiti sekä Nicky oli lahjasta erittäin iloisia. On mulla ihana mies <3



3 kommenttia:

  1. Meillä on ylimääränen konttauskypärä jos haluutte lainaa:)

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!