keskiviikko 20. elokuuta 2014

Nickylle syksyyn ja vähän talveenkin + video

On tullut taas se aika vuodesta, että täytyy varautua syksyyn ja tulevaan talveen. Viime vuoden syys- ja talvivaatteet ovat armotta liian pienet. Vauva-aika alkaa olla ohi ja siirryttävä pienistä nutuista isojen poikien vaatteisiin. Nickyn kaappi on pullollaan vaatteita enimmäksene sieltä löytyy 68-74cm kokoja, ne ovatkin vielä hetken aikaan sopivia, pikku hiljaa olen alkanut nyt ostella 80cm jotka menevät varmasti jo syksyllä. 



H&M:ltä tuli tilattua tämmösiä 80cm koossa.
HUOM. Lundmyr Of Swedenin talvihaaari on Facebook kirpparilta käyttämättömänä ostettu 50€, hyvä ostos vai mitä?



Lindexiltä ostin tämän, aivan ihanan hellyyttävä, ah! 


Olen huomannut, että juurikaan kirppareilla ei löydy 80cm vaatetta vaikka kuinka olen käynyt kiertelemässä. Ovat varmaan niin loppuun kuluneita, ettei kannata viedä myyntiin(?). Ei auta, on ostettava uusia. Oletteko huomanneet saman?


Mitä talvihanskoja suosittelisitte? Mitkä pitävät pienet sormet lämpiminä parhaiten?


Arvatkaas mitä?! Nicky on oppinut kävelemään, iiiiiks nyt jo! Kävely alkaa pikku hiljaa päivä päivältä olemaan hallitumpaa ja kävellään ympäri meidän asuntoa kaatumatta, tosin vielä konttaaminen on pysynyt toisena liikkumis tapana.Taaperokärry on ehdoton lemppari, Nicky rakastaa kävelemistä ja voisi sen apuvälineen kanssa kävellä vaikka koko päivän.


Joko teillä kävellään, minkä ikäisenä opittu? Nicky on 11kk. 



Näin meidän pieni (iso) mies jo kävelee, enää vain tämä kuukausi vauva-aikaa jäljellä ja äitillä kyynelkin siinä tulee kun ajattelee, juurihan Nicky syntyi....


Ihanaa kun syksy tulee, on viileämpää. Saa laittaa ylleen lempi neuleet ja ah ne villasukat <3 Juoda lämmikseeksi kaakaota, polttaa tuoksukynttilöitä. Lehdet alkavat muuttaa väriään, voi sitä ruska-aikaa niin kaunista! Tykkään eniten syksystä vuoden aikana, kesä tulee hyvänä kakkosena.


Ihanaa syksyn alkua kaikille lukijoille <3!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!