sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Mamitsun uusi innostus!

Mieleeni pälkähti yksi ilta että haluan jonkin harrastuksen ja tuumasta toimeen aloin selailemaan nettiä, päädyin yhteen Facebookin ryhmään kirjoittamaan julkaisun, että etsin vuokrattavaksi kuntosalikorttia. Yhteydenottoja tuli paljon tarjousten kera, valitsin parhaimman ja sain Kuntoportille 2kk salikortin naurettavan edulliseen hintaan sis. ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalin.

Onko sulla kokemusta Kuntoportista? Sopimusta tehdessä henkilökunta vaikutti ihan kivalta vaikka niiltä jäikin mainitsematta miten kirjaudutaan sisään kun tullaan salille myös jäi mainitsematta pieni lause "tervetuloa treenaamaan" joka olisi antanut vieläkin positiivisemman vaikutelman. Netistä luin eilen kokemuksia ko. paikasta, kaikki melkein olivat vain negatiivisia, ne on varmaan niin paljon helpompi kirjoittaa sinne keskustelupalstoille. No muodostan oman mielipiteeni kun olen kauemmin käynyt. Odotan innolla ryhmäliikuntatunteihin pääsyä. Tänään kävin ensimmäisen kerran treenamassa ja laitteet ainakin olivat hyvät ja hiki virtasi, en muistanut teille treeniasu kuvaa ottaa no ensi kerralla sitten!


Nickyn vesikampaus :D

Huomenna olisi tarkotus taas lähteä maalle äitini luoke Nickyn kanssa, J ei tule mukaan kun hän on töissä. Myös huomenna tämä mamitsu saa uutta väriä tukkaan kun pilasin oman tukkani, ainakin omasta mielestäni siitä ei tullut hyvä ja olisi pitänyt alunperin pää antaa ammatilaisen käsiin eikä luottaa omiin "kykyihin" :D.

Nicky on oppinut taas uusia asioita mm. suulla napsuttelun, se on nyt niin kivaa että sitä tehdään aina syödessä koko ajan. Ryömiminen ottanut onnistuakseen ja mennäänkin kovaa vauhtia haluttuun paikkaan <3 

Ihanaa jälleen ensi viikolla alkaa lämpöiset kelit, onko teillä jotain kesäsuunnitelmia? Meillä ei sen suurempia suunnitelmia ole kun J on töissä aika paljon :(. 



Nojoo tästä tulikin aika sekameteli kirjotus, no joskus näinkin :D!

2 kommenttia:

  1. toi on kyllä niin totta että negatiivisia kommentteja löytää aina oli kyse asiasta kuin asiasta.. kai niitä positiivisia kommentteja on niin pirun vaikee tulla kirjottaa sinne :D:D
    Meilläkin mies on paljon töissä kesällä mutta ollaan tehty suunnitelmat sen mukaan miten tulee noita vapaita esim juhannus ja kalenterista kun katottiin niin muutamia pidennettyjä viikonloppuja on tiedossa :)

    Kivaa kesää ja treenin ilos sulle :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin jännä miten vaikee voi olla kirjoittaa positiivisia kokemuskia :D. Meillä menee juhannus ihan kotona kun mieheke töissä, muutamat juhlat on edes tulossa.

      Kiitos, kivaa kesää myös sinulle! :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!