perjantai 23. toukokuuta 2014

8kk neuvola + lääkäri

Meillä siis oli eilen 22.5 8kk neuvola ja lääkäri. Ensiksi meinattiin myöhästyä sieltä kun en yhtään tajunnut ajan juoksua kun valmistelin Nickyn hoitolaukkua valmiiksi. Onneks meiltä on niin lyhyt matka neuvolaan että kävellen menee ehkä 5min.


Kesäpojuuu!

Mitäs uutta meidän 8kk on oppinut

 ❤️ Kääntymään käsillään haluttuun suuntaan
 ❤️ Istua hetken jo ilman tukea (jos laitetaan, ei itse osaa mennä
 ❤️ Ryömimää jo hieman
 ❤️ Yritettää kovasti mennä konttausasentoon
Jokeltelua, joka ei kuulosta enää niin vauvamaiselta
 ❤️ Huiskuttaa 
 ❤️ Toisti kerran äidin perässä "hei hei" 
 ❤️ Pihtiote on löytynyt

Mittoja: (7kk)
Paino: 8105g     (7070g)
Pituus: 72cm     (68,0cm)
Pipo: 44,4cm     (42,6cm)


Meillä on neuvolaan 10kk tarkistus käynti kun vieläkin paino menee vähän alakäyrillä, mutta toiset vaan kasvaa hoikempina ilman että olisivat alipainoisia. Oon itse ollut aina siro ja hoikka, luultavasti Nicky tulee äitiinsä.


Matkalla Nickyn kummeille!

Millainen teidän 8kk on/on ollut?

Nicky on kyllä ottanut kauhen oppimis ryöpyn nyt eikä äiti enää meinaa pysyä perässä kun oppiminen tapahtuu niin nopeasti. Kohta saa varmaan juosta perässä kun mennään äitiä karkuun. Luulen että nyt alkaa jäädä äidin syli vähemmälle kun halutaan opetella uutta ja tutkia itse paikkoja. Nicky on aina ollut sylivauva eikä oikeen ole viihtynyt muualla, nyt pikku hiljaa aina enemmän ja enemmän kiinnostaa olla lattialla, harjoitella konttausasentoa.

On ihana seurata pienen ihmisen kehitystä ja miten nopeasti oppivat uusia asioita. Poju harjoitteli niin kovasti että nukahti saman tien sänkyyn nalleriepu kainalossa kun vein petiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!