lauantai 14. kesäkuuta 2014

Mini lomalla!

Oltiin Nickyn kanssa mini lomalla Jämsässä keskiviikosta torstaihin ihanan ystäväni Emman luona kun mieheni J lähti Helsinkiin ystäviensä kanssa katsomaan Kaisaniemeen Radio Aallon ilmais konserttia. Olisin myös halunnut lähteä, mutta hoitajaa ei pojulle ollut, jäinköhän paljosta paitsi? Lapset saivat leikkiä yhdessä. Oli niin ihana rentoutua saunassa ja seurustellen kera grilliherkkujen, se olikin ensimmäinen kerta tälle kesää. Pakko kyllä käydä ostamassa oma grilli :D.




Nicky oli todella kiukkuinen torstaina ja mikään muu ei kelvannut kun äiti. Jos vessaankin menit, toinen jo kävelytuolin kanssa oli tulossa perässä itkien. Edes hetkeksi toiseen huoneeseen siirtyessä huuto taas alkoi. Ei sylissäkään kauaa viihtynyt, olisi vain pitänyt kanniskella ympäri taloa ja painoahan tuolla pojalla on yli 8kg. Kyllä tämän äitin hermoja on koeteltu. puuh, meinas kyllä äitiltäkin itku tulla. Kai tää on taas tämmönen vaihe joka ehkä menee aikanaan ohi, onks teillä tätä?



Nicky on muuten alkanut nukkumaan vain 1½h päikkyjä jotka nukkuu lounaan jälkeen noin 12 aikaan ja seuraaville mennään klo: 16-17 maissa jotka on 30-1h. Ennen poika helposti heittämällä nukkui 3h. En tiedä miksi nyt tällä tavalla ;ooo


Pitihän sitä eiliseltä kauppareisulta ostaa pojulle uusia tutteja, Nicky ei vaan kauheesti tykkää noista :o


Tämmönen pika postaus vain tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!