sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Se on täällä, kauan odotettu turvaistuin!

Pahoittelen tätä pientä postaus taukoa, siihen on syynsä. Tää mamitsu sai maanantaina noroviruksen ja sitä kestikin 4-5päivää. Ihan kamalaa, en toivo sitä kenellekkään! Pönttöä halailtu siis ahkeraasti, oltiin Nickyn kanssa landella kun tulin kipeäksi joten onneksi ihana äitini huolehti pojusta ja sain rauhassa parantua vaikka välillä tuntukin että kuolen siihen tautiin kun oli niin kammottava olo. 

Kerkesin maanantaina käydä kampaajallakin ja hiuksista tuli ihanat! Tästä lähin käyn vain ja ainoastaan kampaajalla enkä pilaa enää itse tukkaani. Onneksi se reissu tuli rahallisesti halvaksi kun tuolla maalla ei kampaajakäynnit kauheasti maksa. Sain 2 erivärillä värjäyksen (liukuväri) ja huonojen latvojen leikkaus 45€, voitteko kuvitella? :O Kerrankin semmoinen kampaaja joka leikkaa oikeasti vain vähän latvoja niin vähän kun itse haluat eikä niin kuin monet muut jotka leikkaavat 1-5cm jotka on niiden mielestä vain vähän.



Itse aiheeseen eli tiistaina sain tekstiviestin se oli erittäin odotettu ja positiivinen viesti. Lähetys oli noudettavissa lähipostista, uuuujeeeee ! Kun vointini parani lähdettiin Nickyn kanssa takaisin kotiin ja matkalla kävimme hakemassa 8kg painavan ison paketin. Voi että sieltä tuli pojulle tuliterä Cosmo SP-turvaistuin 0-18kg punamusta Ferrarin istuin! Olen niiiiin rakastunut tähän. Käy muuten hyvin meidän punaiseen autoon ;)



Pohdin kauan minkälaisen istuimen meidän pojalle haluan, mietinnässä oli mm. Besafe, Brio, Cosatto, Maxi-Cosi, Britax. Mutta päädyin ostamaan tuon, se oli meille hinnaltaan sopiva ja turvallinen. En ollut varma käykö autoomme Isofix kiinnitys jotenka tuo laitetaan auton omilla vöillä kiinni.

Ominaisuuksia mm.:
  • Istuinvyön solki on helppo ja nopea laittaa. Antaa merkkiäänen sen olessa oikein kiinni ja jos lapsi yrittää itse aukaista.
  • Turvaistuimen kallistus.
  • Säädettävä niskatuki.
  • Konepestävät kankaat 30-asteessa.
  • Hyväksytty N*44/04:n mukaisesti.
Mitä turvaistuimia teiltä löytyy ja miksi päädyitte siihen? 

Ihanaa kun pihalla on taas niin lämpimät kelit ja mukava käydä perheen voimin keinumassa lähi puistossa. Suunnitelmissa olisikin käydä piknikillä, tiedätkö jonkin hyvän paikan Jyväskylässä? 

Nicky on muuten alkanut sanomaan "mämämämämä" ja välillä sieltä tulee "ämmä ämmä" :D Huvittavan kuulosta.

2 kommenttia:

  1. Naissaaressa on uimaranta ja isot nurmikkoalueet minne itse aattelin oman taaperon kanssa piknikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeii, kiitos vinkistä täytyy melkeimpä kokeilla :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!