lauantai 5. heinäkuuta 2014

Puistoilua

Meille ei mitään erikosia kuulu, ollaan oltu kotona ja sitä perus arkea :). Ens viikolla meillä olis suunta maalle mummilaan, jeee! Mulla on ollut niin ikävä sinne ja kaikki kaverit on siellä, te rakkaat jotka luette mun blogia niin mulla on ikävä teitä, pian nähdään! <3


Nicky tokaa kertaa hiekkiksellä, ekalla kerra ei edes suostuttu istumaan, nyt meni jo vähän paremmin. Koskea ei kuitenkaan vielä juurikaan uskallettu.
 Potkittiin, ihmeteltiin ja naurettiin <3

Eilen käytiin tossa meidän lähipuistossa ja Nicky kyllä tykkäs. Kokeiltiin vähän kaikkia mitä sieltä löyty ja uudeksi suosikiksi nousi liukumäki, Nicky suuttu kun ei enää lasketukkaan ja oli aika lähteä kotiin möh. Tänään olisi taas suunnitelmissa lähteä puistoilemaan, ehkä kenties ottaisi välipalan mukaan kun on niin ihanan lämmin keli. Kesä on täällä taas!







Nickyn ensikohtaaminen pallon kanssa :D.
 Päälle 3kk vielä ja sitten saa koristella asunnon ilmapalloilla ja muilla kivoilla koristeilla, arvaat varmaan miksi?



Sitten vielä äitin lookkia.
Nuo kiharat on tehnyt ilman kiharrinta, tykkään tosi paljon.
Paremmat mitä oon kihartimella tehnyt.

Nicky muuten on oppinut itse menemään mahaltaan istumaan, äitiltä jäi haavi auki kun poju näytti uutta opittua taitoaan :') Millon teillä on alettu itse istumaan?

Olisko teillä jotain mistä haluaisitte minun postaavan? Laita vaikka ehdotus kommenttina :)

2 kommenttia:

  1. Meillä Jade osasi istua 6kk ikäisestä ilman tukea ja itse nousi mahaltaan istumaan 7kk iässä :) Nyt neiti lähes 9,5kk ja kävelee jo hurjaa vauhtia tukia pitkin, saa nähdä koska täällä jo juostaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, teillä on alotettu aikasten :). Nicky kans oppi istumaan ilman tukea joskus samoihin aikoihin kun laittoi sen istumaan mutta nyt vasta oppi itse menemään. Ja kovasti noustaan tukea vasten ja äitiä vasten. Saan nähä millonka täällä kävellään.

      Kohta joudut neidin perässä juoksee ja lujaa :D!

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!