maanantai 7. heinäkuuta 2014

Ihana sunnuntai ja kamala maanantai-aamu!

Yleensä sunnuntait on jotenkin masentavia, uusi viikko alkaa seuraavana päivänä ja arki taas alkaa. Tällä kertaa meidän sunnuntai oli kertakaikkiaan aivan ihana!

Puuhaa riitti koko päivälle ja kelitkin kun suosi päätimme käydä ystäväni Emman ja hänen ihanan tyttären kanssa puistossa ja jätskillä. Oli kyllä kauhean kuuma kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, eikä kauaa kärsinyt olla ettei muksujen iho palaisi. Itse en laittanut aurinkorasvaa ja sainkin kivat rajat ja palaneen ihon, ehkä tästä otan opikseni ja seuraavalla kerralla laitan. Omaan nimittäin sellaisen ihon joka aina palaa.


Ida ja Nicky <3
Yrttisuon puistossa.

Puistoilun jälkeen suuntasimme perheen voimin rannalle. Oi että miten ihana oli kävellä varpaisillaan lämpöisellä hiekalla, kastaa jalkoja järvessä. Nicky oli vähän hämillään hiekasta ja jähmetty ihan paikoilleen, melko pian kyllä taas kävely oli hauskaa ja järvessä läiskyttely oli mieleistä puuhaa. 





Pienten kivien syöminen olisi ollut Nickystä vähän liiankin mukavaa ja suuttui mulle kun oli kerinnyt napata kiven suuhun ja paha äiti otti sen pois ja sainkin sitten siitä kiitokseksi puraisun sormeen, otti muuten kipiää! 


Toinen niin keskittyneesti <3


Nicky niin tykkäs läiskytellä järvivedessä
Eikä aristellut yhtään vaikka vesi ei niin lämmintä ole kun kotona.


Meillä on syömisen kanssa tapeltu jo hyvä tovi, äitillä on hermot ollu nyt melkoisen kireällä tänä aamuna, voi jestas. Ihan kauheeta tappelua saada lapsi syömään, joka aterian kanssa saa tapella että saisi edes muutaman lusikallisen suuhun, maitokaan ei maistu. Oon yrittäny vaikka mitä konsteja, mutta nekään ei enää tepsi. Onko teillä ollut tällästä miten ootte päässy siitä yli?

Lisäksi päikkäreiden nukkuminen tämmösillä kesähelteillä ei juurikaan onnistu. Nukkui Nicky sitten ulkona tai sisällä unet kestävät 1,5h. Tavallisesti nukutaan 2 unet päivässä, toiset lounaan jälkeen ja toiset illemmasta 17-18 maissa, mutta näille toisille päikyille saa myös tapella. Tänään oliskin tarkotus kokeilla yhdillä päikyillä ja illalla aikasemmin nukkumaan. Saa nähä kuinka käy. Meillä asuu pieni räiväri tällä hetkellä. 





Tämmönen meidän maanantain päivän aloitus, huomenna yritetään nousta paremmalla jalalla. Ihanaa maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille <3! Miten teillä lähti aamu käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!