sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Reissu Ähtärin eläinpuistoon!

Mentiin Nickyn kanssa keskiviikkona maalle mummilaan. Oi, että miten olenkaan sinne kaivannut. Oli kamala ikävä ihania ystäviä ja nyt sai viettää aikaa heidän kanssaan tosin ihan liian vähän. Miks kaksi yötä menee aina niin nopeasti :c.

Keskiviikkona iltana Nickyn kummitäti ja ihana ystäväni Milla laittoi minulle viestin ja kysyi että lähtisimmekö torstaina Ähtärin eläinpuistoon hänen kanssaan ja tottakai suostuin, ihana kun Nicky pääsi katsomaan eläimiä vaikkei niistä vielä kauheasti ymmärrä mutta oli todella todella iloinen kun niitä näki ja komesi niitä urakalla hah. Reissu meni paremmin kuin hyvin eikä Nicky kiukutellut yhtään, olin jo varma että tästä tulee hankalaa kun ei kuitenkaan malta nukkua päikkyjä, mutta äiti koki kyllä yllättyi positiivisesti ja poikakin nukkui edes hetken reissun aikana.

Tässä teille kuvapläjäys reissulta!




















Erittäin mahtava reissu, en voi kun suositella tuota paikkaa. Kävin pienenä tuolla aika monestikin meidän perheen kanssa ja aion vastaisuudessakin Nickyä viedä sinne. Harmi kun J ei päässyt meidän mukaan :c Ensi kesänä sitten! Haluaisin vielä tänä kesänä mennä jonnekin koko perheen kanssa mutten tiedä minne, olisko teillä ideoita?

Onko teillä kesäreissuja tehty/suunnitelmissa? 



2 kommenttia:

  1. Me käytiin alkukesästä Korkeasaaressa, mutta pitää tehdä varmaan uusinta reissu vielä kesän lopulla. Jospa tuo pian kymppikuinen alkais kiinnostua edes niist pikkulinnuista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, että mä hauaisin kans Korkeasaareen mutta Helsinki on niin kaukana, eikä viittis hotellihuonetta ottaa.. No ehkä tulevaisuudessa, Nickyä kyllä kiinnosti eläimet, on aina tykännyt tosi paljon ja esim koiran perässä kiljuu ja konttaa :D. Eiköhän teidänkin pientä kiinnosta :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!