tiistai 20. toukokuuta 2014

Lämmintä, lämmintä + 2videoo!

Huhhuh kun on ollut hellettä. Jyväskylässä mittari näyttänyt parhaimmillaan miltein +30. Ukkosen ansiosta ilma ollut tosi nihkee ja hiostava, täällä ei jyrissyt kun vain muutaman kerran ja odotin kovaa myrskyä (vaikka pelkään sitä) mitä se on jossain päin ollut niin ilmakin viilenisi.

Eilen myös tuli shoppailtua ja käytyä Amarillossa herkuttelemassa, namm. Äiti löysi itselleen ihanan mekon, rakastuin siihen ensisilmäyksellä, jep materiaalionnellisuus :D. Nickylle ostin shortsit, nilkkasukkia ja kesähatun.


Ehdottomasti mun lemppari mekko !
H&M 19,95€


Shortsit H&M alesta 7€
Kesähattu H&M alesta 1€
Nilkkasukat H&M 4,95€

Kun näin lämmintä on niin sitä miettii mitä voi vauvalle päälle pukea, Nicky on niin kuumaverinen että helposti tulee kuuma ja siksi ei voi pitkähihaista päällä pitää. Tänään oli yllään shortsipuku ja ulkona vaunuissa nukkuessaan oli ihan litimärkä hiestä. Pukeminen atoopikolle on mielestäni haastava kun toinen vaan raapii ja raapii vaikka kuinka rasvaa :c.
Löytyykö teiltä atoopikko, miten saatte pidettyä sen kurissa?

Tänään tuo isopienimies äidin kullanmurunen on jo 8kk, siis apua miten tämä aika menee niin nopiaa, hetki sittenhän tuo minimies oli pieni nyytti sylissäni. Mitä enemmän miettii kun Nicky oli vastasyntynyt sitä enemmän vain vauvakuume kasvaa, niin ihana kun olisi saada pieni tuhisia joka nukahtaisi rintakehän päälle. 



Kullanmuru 8kk! <3


Nicky ekaa kertaa keinumassa leikkipuistossa. Pieni nautti siitä kyllä niin paljon, nauraarätkätti vaan. Taidetaan alkaa käymään nyt usein keinumassa <3

Meillä onkin torstaina 22.5 8kk neuvola ja siitä sitten enemmän torstaina. 



Loppuun vielä eilen ottamia videoita iltapuuron jälkeen,
on Nicky vaan niin rakas että <3!


HYVÄÄ KESÄÄ TEILLE KAIKILLE !! 

Ps. Olen tässä miettinyt, että kirjoittaisinko tänne Nickyn synnytystarinan vai en, mitä mieltä olette? 


2 kommenttia:

  1. hihhih suloinen pikkumies siellä :)
    Ja nyt on tosiaan ollut mun makuun ehkä jopa vähän liiankin kuuma, varsinkin tällein raskaana tuntuu toi kuumuus tuplasti hirveemmältä kun normaalisti.
    Mutta kivoja löytöjä ootte tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nea :)
      Nojoo ei oikeen kiva näin lämmin. Yleensä aamuisin on just sopiva ja iltaa kohden vaan pahenee. Muistan kyllä viime kesän kun sen ison pallomasun kanssa oli ihan tuskasta liikkua niin kuumalla + turvotukset oli jotain ihan kauheeta :/

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!