keskiviikko 7. toukokuuta 2014

PhotoBox:in paketti!

Tilasin viikko sitten Photobox:ilta aivan ihanan canvastaulun, tämän tilaamista olen jo kauan miettinyt ja yksi ilta päätin, että nyt tilaan ja ei kun tuumasta toimeen. En oikeen tiedä vielä kummanko huoneeseen se päätyy joko meidän tai Nickyn omaan huoneeseen.

Kyseessä siis kuvakollaasitaulu Nickystä!


Oon niin rakastunut tähän, Ihana muistella Nickyä kun ollut niin pieni ja vastasyntynyt, oi että niitä aikoja on ikävä kun pieni tuhisia makasi rintakehän päällä <3.

Photobox:in sivut on todella yksinkertaiset ja helposti selattavat. Taulusta saa tehtyä juuri omanlaisensa ja valita mallin, taustavärin, tollasia efektejä kuten minun taulussa nuo tähdet ja tekstin. Eikä hintakaan päätä huimannut, mielestäni todella edullinen ja kokokin on juuri sopiva 30x40. Kuvat on suurimmaksi osaksi otettu puhelimella ja yllätyin miten hyvä kuvanlaatu eikä kuvat näytä pixelimössöltä.
Sähköpostiin tuli tilauksenseuranta koodi, tilauksen kesto oli noin. viikko vapun takia.

Oletko sinä kokeillut Photobox:ia? Tykkäsitkö?

Olen siis enemmän kuin tyytyväinen tauluuni! Aion kyllä vastaisuudessakin käyttää kyseisen nettikaupan palveluita. Seuraavaksi voisi tilata sitä kautta valokuvat albumeihin.

Psstt ! Photoboxin sivuilla on vielä tämän päivän voimassa oleva tarjous -70% kaikista sisustustauluista ;)

Tästä pääset Photoboxin sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!