perjantai 10. lokakuuta 2014

Tsuku tsuku lähdeetään..

Pakko myöntää, että nyt hävettää tää vähäinen postaus! On ollu kaiken näköistä hommaa ja asioita hoidettavana ja niistä tulen kertomaan vielä.

Tulin esittelemään Nickyn lemppari synttärilahjaa minkä hän sai minulta ja J:ltä. Paketti oli iso, josta lähtee ääntä, vipuja ja vempaimia, se liikkuu ja mitä ihmettä, mikä se voi olla?

Se on tietenkin JUNA!!!!!


Tästä touhuajasta on vaikea saada kuvaa ettei ne tärähtäisi :D 
Joten pahoittelut hieman tärähtäneestä kuvasta.


Junan mukana tuli myös tietenkin junarata, mutta sitä emme ole juurikaan käyttäneet koska juna kulkee niin huonosti kiskojen päällä eikä mutkat meinaa onnistua.


Mietimme jonkin aikaa mitä ostamme 1v lahjaksi kun vaatetta Nickyllä on ihan liikaa ja kaapit senkun vaan tursuaa paljoudesta. Nickyllä oli ja on liian vähän leluja jotka on hyviä juuri tämän ikäiselle joten tuo juna oli hyvä vaihto ehto. Nicky tykkää rummuttaa todella paljon ja rumpu olisi vielä ostoslistalla. Mitä te ostitte 1v lahjaksi?

Löysimme junan täältä, tykästyimme siihen ja suuntasimme suoraan kassalle sen otettuamme hyppysiimme. Nicky tykkää myös ajella junalla. Tässä on infrapuna ohjain jolla aikuinen voi "painaa kaasua". Löytyy myös lapselle oma nappula jolla voi mennä joko eteen- tai taaksepäin. Myös musiikit ja erilaiset junan äänet ovat hyvä plussa tähän. 



Kuten näette, Nickyllä on välillä oma tapa liikkua tällä :D. Tottakai vain ja aionastaan aikuisen valvonnassa. 


Mitä mieltä olette? Olen kyllä tyytyväinen tähän ostokseen ja Nickylle tämä on erityisen mieleinen. Tämä myös on pitkä ikäinen ja tällä voi ajella 36 kuukauteen saakka. 


"PLAY2LEARN-kävelyjunassa on kaikki, mitä kuljettaja tarvitsee pitkän matkan aikana. Se on infrapunaohjattava, ja siinä on kello, pilli, veturin ääniä,musiikkitoiminto ja vilkkuvat valot. Ja mukana on tietysti rataosat."

Jos teitäkin alkoi tämä juna kiinnostamaan, niin ei muuta kun Toys "R" Us liikkeestä ostamaa, myös tilaaminen onnistuu :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!