tiistai 14. lokakuuta 2014

DIY!

Olen ostanut joskus reilu vuosi sitten aivan ihanan mekon kirpparilta 4 eurolla. Mutta harmikseni se on näin lyhyelle taskuraketille ihan liian pitkä, hieman yli polvien. Kun omistan lyhyet jalat haluan mekosta lyhyen ylle polvien ettei jalat näyttäisi niin lyhyiltä, tunnetustihan lyhyt mekko pidentää jalkoja ;) 

Tykkään sääristäni ja mielelläni niitä näyttelen mekkojen, hameiden kuin tiukkojen farkkujen muodossa. 

En omista ompelukonetta niin päätin lyhentää mekkoa hieman muulla tavalla mitä en ole koskaan ennen tehnyt. Kyseessä siis lyhennys napeilla, kyllä luit oikein napeilla. 

Pakko myöntää teille arvoisat lukijat, että en ole koskaan ommellut koristenappeja :D yritin netistä katsoa ohjeita mutten löytänyt, soittelin muutamalle kaverilleni kysyäkseni neuvoa, eivät osanneet auttaa. Viimeinen toivo, äitini, soitin hänelle mutta en siltikään osannut hänen neuvoistaan huolimatta. Ei auttanut kun itse pähkäillä maalaisjärjellä. 



Edesmenneen isomummun vanhoja nappeja, pääsivät nyt hyvään uusio käyttöön :)


Tässä mekko on koko pituudessaan vielä.


Ompelematta vielä viimeinen nappi


TADAAAA VALMISTA TULI!!!




Tältä mekko näyttää päällä.





Nooh, mitäs tykkäsitte? Oletko itse kokeillut muita lyhennys tapoja kuin ompelukone?
Mielestäni onnistuin hyvin ja mekko näyttää juuri nyt täydelliseltä, minun näköiseltäni. Olen tyytyväinen tähän tuotokseeni. En todellakaan ole mikään hyvä käsitöissä ja wuhuuu!


2 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!