keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Mitä meille kuuluu? + video

Siinäpä se kysymys, mitä meille oikeen kuuluu? Raskaus etenee mallikkaasti, niin kuin pitääkin, parishteessa kuten myös ystävyyssuhteissa on kaikki hyvin. 

Vauva potkii päivittäin ja tuntuu ettei se nuku koskaan. Yölläkin saa herätä siihen kun mojovat potkut tulee. Mutta mikäs sen ihanampaa, varsinkin nämä jotka jo yltävät kylkiin asti, en muistanutkaan kuinka kipiältä ne tuntui.

Meillä on myös muutto hommat kesken, muutetaan uuteen ihanaan asuntoon ja uuden asunnon avaimet saadaan 29.5 eli ylihuomenna, käääääksis, seuraava postaus tulee uudesta asunnosta ja asuntoon liittyen. Ihanaa että saa taas hyvän syyn ostella kotiin pientä kivaa, heh tää taitaa monelle aika tuttu juttu? :D


En muistanutkaan kuinka rankkaa tää pakkaaminen on, varsinkin kun nyt on tämä masu ja taapero jaloissa. Onneksi kuitenkin on paljon apuvoimia jotka auttaa tässä ihanassa urakassa.



Nyt ollaan taas askeleen lähempänä viikkoja on nyt 24+3 ja vielä 16 viikkoa h-hetkeen. Pikku hiljaa alkaa jännittää vaan enemmän, eikä isikään malta odottaa että näkee meidän peinokaisen. Pienen nöpönenän. kymmen sormea ja varvasta, nyt jo arvuutellaan onko 'sintillä' jo hiuksia vai ei. Närästystä meinaa on ollut ja vanhan kansan mukaan se tarkoittaa, että silloin vauvalle kasvaa hiuksia kun närästää. 



Edessä olis vielä teille monta postausta, vauvan nurkkauksesta ja yhdestä diy projektista mutta niistä paljastan vasta myöhemmin, kun ollaan saatu kotia kuntoon ja kerkeää taas postailemaan.





Loppuun vielä aivan ihana video.



Ootteko te saaneet ikuistettua vauvan potkuja videolle? Nää on niin ihania ja vois kattella tunnista toiseen eikä koskaan kyllästy. 


1 kommentti:

  1. Moikka! Sulle olis tarjolla haastetta blogissani. :)

    http://satumaaritanneli.blogspot.fi/2015/06/liebster-awards.html

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!