sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Poks, poks, poksuu!

Täällä vaan viikot poksuu ja tänään on rv16+0 ❤️ aika on mennyt tosi nopeaa ja rakenne ultraan on kuukausi vielä, miten sitä malttaa odottaa kun haluaisi nähdä pienen jo mahdollisimman äkkiä. Mulla aina kyynelkanavat aukiaa kun katsoo näytöltä pientä ihmettä.


 Enää 23 viikkoa se tuntuu niin vähältä, aika voisi mennä sopivalla tahdilla eteenpäin että kerkeää nauttia raskaudesta ja sen tuomista ihanista asioista ja toisaalta nopeasti että saa sen rakkaan nyytin syliin ja ihmettelemään kasvotusten. 


Latasin puhelimeeni tämän Odotukseni sovelluksen joka on mahtava!! Näkee mitä milläkin viikolla tapahtuu, luen myös liberolta.


Pieni sinttimme on ilmoitti olemassa olonsa pienillä potkuilla rv15+1. Voi että miten ihanaa se on kun saa tuntea pienet potkut ja tietää että kaikki on hyvin vaikka kuuntelen melkein joka ilta kotidolpperilla sydänäänet. 
Sitä odotellessa että J. saa tuntea potkut vatsan läpi, vielä muutama viikko odoteltavana.

On tämä raskaana olo kaikesta huolimatta aivan ihanaa, katson vaan vaaleanpunaisten lasien lävitse ja olen niin onnellinen tästä pienestä ihmeestä ja siitä että Nicky on pysynyt terveenä ja kehittynyt normaaliin tahtiin ❤️


Anteeksi kuvanlaatu, pääsi heilahtamaan :(. Ei anneta sen haitata. 

Molemmissa kuvissa rv16+0❤️


Poksuuko muilla viikot? :) 

3 kommenttia:

  1. Täällä poksuu huomenna viikot 30+0! :) Tsemppiä sinne loppu raskauteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tsemppiä sullekin viime metreille, kohta saat pienen nyytin syliisi :)

      Poista
  2. Blogissani on haaste sulle :) http://janika-rulla.blogspot.fi/2015/03/11-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos!